Хотілося б частіше

Я звичайно дуже радий
Вас зустріти й випадково,
Але я хотів би бачить вас
І чути знову й знову!
 
На питання, як тут бути
Маю відповідь одну:
Стежку, по якій ви йдете,
Я у двір свій поверну!