Олеся

Олеся,Олеся,Олеся!
Привіт шлю чарівній дівчині!
Олеся,кріпися,Олеся,
Тяжкі часи маємо нині!
Олеся,я вірю,я знаю,
Ми тих москалів переможем
І прадідів славних,великих
Козацькую славу примножим.
Олеся,Олеся,Олеся,
Дай бог тобі щастя і долі
І ,щоб захистить Уккаїну,
Дай,боже,і сили і волі!