Чи є життя на Марсі?

Є на Марсі життя?
На Венері сміття?
Скільки день на Сатурні триває?
Чи без ям Млечний путь?
Куди Раки повзуть?
Коли Діва цнотливість втрачає?
Це звичайно цікаво,цікаво усім,
Так цікаво аж дух забиває!
Але хочу сказать,
Що хотів би я знать
Є життя на Землі чи немає.