Про мову.

Котик підійшов до тата.
-Тату,хочу запитати.
Ти всю ніч провів на криші,
Хіба є на криші миші?
-Ні,синок,мишей немає
Але місяць,місяць сяє!
Кажеш криша,який жах!
Та не криша то,а дах!
Мову знати ми повинні,
Бо живемо в Україні.
Пам'ятай,синок,довіку,
Що без мови ми каліки!