Хлібу святому вклоняюсь

Блакитні волошки і маки багряні,
Ромашки біленькі й дзвіночки бузкові,
Ще й колосочки тугі золотаві
Вплелися в яскравий вінок обжинковий.
 
Врожай уже зібрано.Будемо з хлібом.
Вродили на славу жита й пшениці.
Ми - хлібороби з прадіда-діда,
То ж знаємо ціну цій праці важкій.
 
А в короваї з нового врожаю -
Тепло літнього сонця та свіжість вітрів,
І присмак солоний, мов піт трударів.
Їм, як і хлібу святому, вклоняюсь.
 
2015 р.