Дивлюсь я на небо.

Дивлюсь я на небо,
Дивлюсь і гадаю
Чи є десь там край
А чи краю немає?
 
Шепоче на вухо
Мій досвід набутий:
Все має кінець,
Значить край має бути!
 
Ледь-ледь вгамувався
І знову гадаю,
Якщо край той є,
Тоді що за тим крає
 
Замучився я,
Заморочився краєм,
А є він чи ні,
То господь один знає!
 
Давно мої думи
В космічній безодні,
Але написав я про це
Лиш сьогодні.