Вітер

Вітер,шаленний вітер
Знов за моїм вікном,
Знов поламає квіти
І замете піском.
Знов охолодить душу
І принесе печаль!
Чому ж тобі, пекучий,
Зовсім мене не жаль?
Тільки мені не треба,
Вітре,твого жалю!
Я і оцю негоду
Якось переживу.
Знаю,засяє сонце,
Свіжий повіє вітер
І у саду моєму
Знов зацвітуть квіти!