сердце (тадж)

сердце (тадж)
Бигиряд..дил зи андуҳе-
Онро ..бечора медонанд ,
Бигиряд.зи ишки нокомӣ,
Онро девона ..мехонанд ....
 
Бирезад..гар дида ашк,
Дидаро ..бечора мехонанд
Гар..дил ..бо хун нависад сатр
Онро ..девона.... медонанд ...
 
Бахор бо шабнам ояд..
Онро дурдона.... медонанд..!
Зимистон гар сард ояд
Онро.. девона ....мехонанд
 
Гар зи гузашти солхо
Кас ишкро намедонад ,
Дили у хеч гох ,
Эхсоси комилро
намехонад ...
 
Махфират Шукӯҳӣ
 
11.16
18.11.2018