Зажовтіло

Зажовтіло, зажовтіло
Щось у мене під вікном.
Чи кульбабки знов розцвіли?
Але ж осінь вже давно.
 
Хризантемки це маленькі
Жовтим килимом цвітуть,
Усміхаються щоденно
Вони сонцю та дощу.
 
Та й морозу не бояться,
Кажуть - друзі вони з ним.
Теплі дні усе ж їм сняться
І не хочуть вони зим.
 
2016 р.