гэс-рогун
Рогун - чароги рузгорон .Он чароги хонадон
Рогун- ифтихору
сарвату нангу номуси мо !
Сарбаландам,сарфарозам,
Он ,ки ман хам точикам!
.Дар ин пояи таърихи давлат..
Хастаму
Бар он шохидам !
Рогун бар дили точик орад
барки шодиву бахт!
Рогун дар олам гардад
машхур .... аз сар то ба сар !
Дил мехохад аз ифтихор чун кабутар парвоз кунад..
То худи дили Рогун.. баландпарвоз нагмапардози кунад!
Ифтихор дорам..аз давлату аз пешвои миллатам .
Бо сарбапланди
Сари таъзим бар сохмончихо кунам!
Човидон бодо Точикистон !
Човидон бод точи он ...
Рогун - ифтихору мову..
Ояндаи рахшони мо ..
Махфират Шукухи
19,56
16,11,2018.