Еслі понял, в каво был влюблён,

Еслі понял, в каво был влюблён,
Што тебе ешчё лучшева
 
Я уйду за далёкой мечтой.
Захватів ліш с собоё гармошку.
Только б тіхо любіть самово
Ва у ф юбочке Козла.
 
Вот я й клюнув на удочку ту:
Ой! Да ты ж мне как ойц уш!
І я дунув, фсе рельсы по лбу
Харрашок паутюжімш.
 
На 2іх жэ оно вазлажу
Ту хімеріну смурную:
Ой! Ты грай но палукш –
А я й кепку в тя здуну Юрц.
 
І светіла пузатая Лунк,
Улыбаясь над всмажаным Лучнічком.
І коб взважыв усё грач Тігрунь,
Да, пошов б в подкаблучнікы й.
 
Но Стрельцу лі прістало ва мху
Омрачацца па чудішчу.
Бо ано ліш углішк ворушу,
Дэ спалыв нежнэ ж будушчэ.
 
...ветер-ветер! Куда жэ ты дуськ...