Был лі я где подкаблучніком.

Был лі я где подкаблучніком.
Нет. Я ж стоял на своём
 
Еслі уж нет нічево,
Еслі вся жізнь уж нарушена,
Выйду – і на балкон
Выброшу... Пушкіна.
 
Дай жэ, хотя бы взглянуть,
Шэ з раз на ту Козу мою,
Шо так любыв, ек 7ю,
О’бшчыну неуміручую.
 
Шо я добывся самсон.
Ныц жэ уж і ізбу мою
Ны покрывав бы нанов,
Кабы ны тая птушычка.
 
Ев б Евдокым но галушк –
Тікы бы нежылась душычка,
Кеті моя, шо удруг...
Взев да й ж і пнув у пузьк.
 
Нет, я вс3вожен не той,
Шо погубыла мечту мою.
Го! Та шэ зном до жыдов,
Прэдавшы мужа враз.
 
І не паскудной свекровк
Вбыта і самая пуншная.
Півынь схлеснувсь с Кабаном.
Сынка бо но аж вынюХвала.
 
Шо ж, в7 хвала, хто з любов
Лёгынько так ростузався.
Я жэ оно шухірной
В швагрый да лебедушк святых.
 
Шлявся чы я за другой,
Навыть далёко дэсь будучы.
Но нікому не нужон
РапТом посывывшый суженый.
 
...вяло текущій гіпнос -
Царствіе умершых -
Вот шо но бачу я в псов, страждущых скушать Кось