Я но так з вамы тут забавляюсь!

Я но так з вамы тут забавляюсь!
Ну, находыть часамы
 
Нічему я уж не удівляюсь.
Ні газетам бездарным, ні кінам.
Ібо всё я давно уж побачыв,
Шэ робыв ек пры шышках.
 
Гэто ж шося такэе нывыннэ!
Да. Ну, шо такэ тіп дэтэктіва!
Но ведь детская шалость: пташыну
Вбыв з рогаткы дытына.
 
Но мы всэ гэтэ гэтак роспышым!
Но мы гэтак покажым кровіщыj,
Шо ты просто впадэш, бы пііт тоj,
Шо с3левся на Чорныj дэсь річцы.
 
Я ны надюся вбачыты ліпшэ.
Бы і вершыj чытнуты хоріщых.
Всэ давно но по блатку да с пЯнко.
А то і з гарбузом да под бяшу.
 
Потому j ны включею ны пісню,
Шо спувае во гындэ норыця.
Ілі шо, в пырыпёлок яновськых
Навыть грамотныj гімын, з душоё?
 
Ведь пшіно іх пітае, дывы но.
Ны жыруть кобасы навыть з дріщамы.
І ны лазять ны пырыд попамы
Ідіотыкы гарныjі.
 
Ах, моі вы іконы казанскы!
Ах, моя ты Маріjка покоjна!..
Я ж тобі во спектакль посвящаю.
Так любыв, так кохав гад.
 
Так красыв і мадонныj кузнечык:
Бы поліно ув самкы дытынка!
І ны страшно такэ шэ дэсь тыкаты.
Го! Дак ядерна бомба ш тоj гыцыль!
 
Я дословно мерзавца цытірваю.
Ібо правда но Божа дорогша.
І ныхаj шэ хоть 8 шызовынь
Ув шыльля с псамы Нохыма лічать.
 
Гот до чого доjшов ваша Брытва.
Ведь всі ходять поголяны j брыты фш.
Чы ны гэтак Ісус, наш Учітіль,
Гнав у шыю паршывынькых свыныj?
 
Да. Луна ж во в Стрыльцовы віновна:
Я занадто тщыславныj Кентавыр.
І тому но во лук, гых, натягваю:
Шыва ОМ! Вбыj зараз лых!
 
...ну, да шо вы! Сма3 жэ: мыдінскый
Мэд вам мажэ в музійковы.
А Полінка? Да дэ ж дыркачыха:
В клумбы всадьвае зь квіты!
 
Всё кругом зылыніе аж.
В головыщах бугрыстых.
Ёлкы ходють по площаді!
Ды j з гармошко во Конюх!
 
Красота прам Господня –
Так всі служать бызропотно.
Так шо смело включеjмо во ж радівко.
Хаj щаслывыють таракашкы.