Кіпі ж твоя вода в горшках,

Кіпі ж твоя вода в горшках,
Ек я тут гондэ зов7 прам ны пан!
 
Вставаj! Іспеj святоj водычкы трохы.
Потом взмолысь да jды шо поробы.
І но товді ты справныj пан і хлопыць
Коб і до кобры някыj в госты тышк.
 
Пока вода в кышках шэ ны говорыть,
Взьмы посыды тыхонічко каj Спарт.
Да вот удюж собі хоть памыдорка:
А вот такую пісню мні заграj!
 
Я пікся j пікся гонды во ж на сонцы.
Ну, го, і в свето даж снопы вЯзав ж.
А не спокоjно, тыхынько проjшовсь но
По всэjі ш дачцы Чудо-Васілька зь.
 
Тут всэ ростэ j ростэ і ныц ны сохнэ.
Оно ж любуjсі яблочкыj нарад.
Но хто то гэто всэ тобі од морды,
Ах, прыбырэ колы хоть спакваля!..
 
І вот я встав да і попымшыс молька ш.
Ага, ну-да, коровка ныстыльна.
Эх, а у пана стікы памыдорок!
А скік шэ, Божэ, цыбахів... ув мамк.
 
Да j вот поjідь колы тколя до самк,
Ек служыш но, бы босам – ны ж богам.
Усердно, днямы і ночамы мажым
Оно жа, оj, бумагу у Любашк:
 
Мы но дурак, товкач, шызак.
Зу7 ны людьськыj дідко некыj став ш.
Хыj! Борода оно, дывы, яка!
Да j мыjіця зе у Коровкы в ванн.
 
...а дэ ж таку я пташычку споjмав?
Да не, я шэ гусак