Насінинка

Любов Шевчук
Насінинка
 
Душі – піщинки часу золоті,
Ріка життя несе через пороги.
Господь – Маяк у нашому бутті,
Озветься в серці покликом дороги.
 
«Хлібом насущним» поле засівай,
Радій, коли побачиш перші сходи.
Не заздри і образи не тримай,
«Отче наш» запрошуй до господи.
 
Потребує захист Господа покров,
Душа- Богом дарована частинка.
Пророста, під назвою «Любов»,
Кинута із неба насінинка.