День Геолога
Любов Шевчук
День Геолога
День геолога – це професійне свято.
Сказано багато пишних фраз.
Для Батьківщини зроблено багато,
Чому вона, як мачуха, для нас?
Про романтику потрохи забуваєм,
Проблеми виживання на кону.
Прогодувати сім’ї як не знаєм
При цьому ще й шукаємо руду.
В достатку жити, почуватись гідно,
Для цього все готові ми зробить.
Працювати творчо, та сумлінно,
Не виживати хочемо, а жить!
Ресурси, як повітря, нам потрібні,
Є розум, перспективи, фахівці…
Маємо все, чого ж тоді ми бідні,
Геологи, романтики, творці?