РУДА КРАСУНЯ ОСІНЬ

РУДА КРАСУНЯ ОСІНЬ
Руда красуня осiнь
Дверцята відчинила,
Запрошує у гості
У світ яскравий свій.
Руда красуня осiнь,
Така чарівна, мила,
Несе натхнення кошик
І кольорових мрій.
 
Руда красуня осiнь,
Багряні, жовті крони.
Стоять, як на параді
Дерева і кущі.
Їм чарівниця осiнь
Позолотила скроні
І фарбою пройшлася
По гілочкам мерщій.
 
Руда красуня осiнь.
Кружляє в вальсі листя,
І падає на землю,
Зіткавши килими.
Плете красуня осiнь
Із горобин намисто,
І вітерець шепоче:
"Готуйтесь до зими!"
 
18.09.13