My Toy

Аудиозапись

I am in fucking your minds
I am in fucking your minds
And Iam spread everything truth
iam spread everything truth
 
But you still stupid object
You still stupid object
Where iam in fucking your songs
Iam in fucking your songs
 
I am in fucking your dreams
I am in fucking your dreams
And i am everlast beat
I am everlast beat
 
Butyou wish dirty sometimes
You wish dirty sometimes
And iam bring fucking well joy
Iam bring fucking well joy
 
My toy
My toy
My toy
My toy