Моя Батьківщина-Україна

Моя Батьківщина-Україна
Я народився в Україні,
Тут народились пращури й батьки,
Із першим подихом,я стану українцем,
З останнім видихом,залишусь ним!
 
Мої поля,мої рідні простори,
Великий степ та лагідна земля.
Моя держава - величезна і могутня,
Ми всі єдина нація!
 
Закоханий у свою країну,
В її історію і жовто-сині кольори.
У тебе вірю я і вся моя родина,
Нове майбутнє поруч десь,за мить!