Життя пролетіло

Життя пролетіло
Україна. Батьки. Місто.
Родина. Дитя. Колиска.
Дитсадок. Школа. Кохання.
Універ. Весілля. Гуляння.
Діти. Життя. Краса.
 
Новини. Війна. Мольба.
Військомат. Автобус. Друзя.
Бій. Поранення. Боротьба.
Страждання. Лікарня. Молитва.
Волонтер. Протез. Домівка.
 
Забота.Радість.Робота.
Свято.Радіо.Перемога.
Онуки. Старість. Тиша.
Історія. Смерть. Епоха!