Зона відчуження

Зона відчуження

Аудиозапись

Вогонь, що палає наскрізь,
не бачиш його, а він є.
Той вибух у серце проріс,
Чорнобиль - то горе твоє і моє!
 
Лише спорожніла земля,
забруднені парки й сади.
Дивись, Україно моя -
знов пам'ять за руку веде нас туди!
 
Зона відчуження.
Епоха героїв в епоху недбалості.
Дещо ніколи нам не надолужити,
як і не жити без горя та жалості...
 
Відлуння дощу на дахах -
в містах, де ніхто не живе,
лише - опромінений страх, -
щось в долях у наших фатально нове...
 
Лише спорожніла земля,
забруднені парки й сади.
Дивись, Україно моя -
знов пам'ять за руку веде нас туди!
 
Зона відчуження.
Епоха героїв в епоху недбалості.
Дещо ніколи нам не надолужити,
як і не жити без горя та жалості...
13.10.2018.