Канікули на урані

Канікули на урані

Аудиозапись

Сили мені додає
вітер моєї Батьківщини
Розум, аби замислитись, є
В кожного замислитися власні причини.
 
Крига всередині,
зовні - відлига
Немов розкрита непрочитана книга.
Світ погортаєш, та зрозумієш -
від чого справді шаленієш.
 
Що я тобі скажу...
Що я провів канікули на урані.
В небо дивлюсь, лежу,
та трохи хмарно на моєму екрані.
Літо - це ще не все,
що б ми хотіли одне одному дати.
Пий вже своє глясе,
та прокидайся, чуєш, годі вже спати!
 
Хтось ще чекає на диво.
Космосу теж необхідні новини.
Але для мене є лише важливий
вітер моєї Батьківщини.
 
Слухай, ми вже в ефірі,
радий - ми все ще безмежні.
Гості у власному тілі,
від усього незалежні...
 
Що я тобі скажу...
Що я провів канікули на урані.
В небо дивлюсь, лежу,
та трохи хмарно на моєму екрані.
Літо - це ще не все,
що б ми хотіли одне одному дати.
Пий вже своє глясе,
та прокидайся, чуєш, годі вже спати!
29.08.2017.