Сягодня мы вам спляшымо:

Сягодня мы вам спляшымо:
О гэтак цылуjсь са j Рыбк!
 
Сегодня целуюца Рама і Сіта.
Сегодня мы влюблены.
Но вот что-то не так, дывы оно,
Ля тэщы j свёкрівкы, гых!
 
Я ж годувала ля Бога но дівку сь.
А ты вжэ jіjі вкусыв?!.
От пак тежко понеты німцюв,
Шо втіхара да в посцільк.
 
Бідны Лідкы! Jім всё нымыло.
Ек то ты, да міj сын,
Ны ждэш благословіння j?
Ведь смэрть тобі од мылк.
 
Но... эх! Было-не было –
Высільле ужэ на дворі.
Да зном якэсь роблять дыво
Дыржыньськыjі поводыркы.
 
А ну но стань мні на квітку!
Да-да, на васількы!
І Васька, ага, дурнішыj ж
За віныкы ласовськы.
 
О так ручнічкі зь вышілі сь
Говнены чы лаборкы.
Обрад і совыршывся,
Ек падлы j надумалы.
 
І мы j ны цылувалы даж
Нывісточку да в губкы.
Бо “гірко” крычелы цымало зь
Усі j запоріжныjі.
 
І в скоросці глень на пальчык:
Оj-аj! Дэсь обручык побіг!..
Но Коцічок шэ цваныj был:
Наjшов сам судьбінк.
 
І но в поjізды раз екся
Знев да j положыв у кышіньк.
І там ёго j бачылы.
Шэ ж мало пак пацучків.
 
Шо роблять, тэе зобачыш ты,
Ну, тые ось пастухы.
Ішов бы ты, брат, до дЯблыj,
Раз вражынку полюбыв.
 
І 20 раз пудкажуть псіх,
Ек трэга сыбэ высті:
Да шо там вона командуе,
Та гадка Квоктушка мні!..
 
Нет, ны будэ сыночок счастлів ваш,
Колы на колкы свахы j.
А шэ еслі сэс3 в лапкы
Са новаj наложніц, згынь...
 
Так была. І так завшэ в нас.
У ятвягыj, бы j ув ліцьвін:
Мы вас, сыны, ны похвалымо
А ны за якы j внучкы.
 
І коньчеюця тумі-баджаркы:
Мір ны стань на Зымлі!
Бо ученія но похвальны в няньк:
Сэс3 з браткамы – шо вЮнКі зь,
В одныj завжды j комірц.
Імпотэнт будэ разве Тігр?
 
...а тута во шо ты бачыш?
Гэто ж так, оно забавкы!