Шо, е Жыва Этіка?

Шо, е Жыва Этіка?
Да нет, но во Попка ш.
І гэтка вжэ родненька!
 
Качество дров какое в вас?
Ага. Качсфеннае.
А еслі мы на вола Васька?
Шо, шось уж ны так?
 
Да, слова е слова.
А е всё ж і халва:
Просто дрова.
Харошые.
 
В нас журналістов тьма.
А вот коб хоть жук узнав,
Ек пышуця влад Как і Качычка.
 
А то вот заседаемо:
Я і она.
І но шоп обізьяннічать:
Вон, мол, жыд – а вота Жульянк.
 
Счас на Земле анунакі зе.
І іх цэльная цьма зь.
А як іх убраці фсех?
Да бомбачкаj!
 
Над вас атфлеКаць зе каксь.
Ну, хоць ат Павла.
Так мы шас вам Кацечку сь!
І лабірінт фсех вжрал.
 
Эпоха Новая наступае?
Да шо вы! Но так:
Дыра какаяся ж
Славян кудась зацягла зь.
 
Сма3це зе на юцюбах,
Хто Бах, а хто но Ятьваг.
Вас вець не взважваюць
А ні j на Весах-Вагах.
 
...вось стаю ж я на хаце
j скі2ю аблака, х