Я тобі стільки слів написала...

Я тобі стільки слів написала,
Не розмитих осіннім дощем!..
У розлуці мудріша не стала:
Я не знищила в серці той щем.
Як мадонна, ішла самотою.
Знаєш, скільки журби я несла?
...Ти умийся святою водою -
То душа моя сльози лила.