борон (тадж)
Нест як хабар аз пушти дар
Муждаеро интизори мекашам
Дил зи танги омад ,омад ба дод
Пас шикоят ман бар ки кунам?!
Борон хам наборид ин сахар..
У магар аз ман ранчидааст?
Тирамохро дуст медорам, вале
Абри борон бар сукут афтодааст
Нест як хабар,нест номае
Шумо хамуш , борон хам хомуш..
Тирамохро дуст медорам,вале
На садои борон,на сухан ояд ба гуш...
Дар сукут абрхои тирамох ..
Дил зи танги омад,омад ба дод..
Нест борону, нест харфе аз Шумо ,
Пас бирезам борони шеърам ...бар ШУМО ...
Махфират Шукухи
9,34
30,10,2018