тирамох (тадж)

тирамох (тадж)
Эй дусти азизу кадрдон
Сипос барои харфи ширин,
Он гули садбарги сурхи дидор,
Дар дил боз гунча бикшод
 
Дусти азиз ,бо харфи ширин..
Бо шабнами он гул шеър нависам
Лутфи хамон гули садбарг..
Саломи ман бар Шумо расонад..
 
Тирамохи пурнозу пуроханг
Резад гох борони мехрубони..
Тирамох яъне аз ШУМо хам,
Орад катраи мехрубони....
 
Тирамохи пурнозу пуроханг..
Гох тираву сард биеяд,
Гохе, ки аз Шумо хам
Муддате харфе наояд....
 
Тирамохи пурнозу пуроханг..
 
Махфират Шукухи
12,22
23,10,2018