Коли їх "розкусиш"

А яблучка терпкі-терпкі
На малій кисличці,
Хоч позолотив їх серпень,
Ніби й гарні з виду.
 
Але тверді, немов камінь,
Що і не вкусити.
Так і люди теж бувають
Гарні та вродливі.
 
Та холодне мають серце,
Черству темну душу.
Хочеться втекти далеко,
Коли їх "розкусиш".
 
2016 р.