Любов не кориться літам

Тебе побачила
І зашарілася,
Як на побаченні
Молода дівчина.
 
А як за руку взяв
Та пригорнув мене -
Світилась радістю,
Забулося сумне.
 
То ж серце неспроста
Шалено б"ється знов,
Бо це усе любов
Не кориться літам.
 
2018 р.