Про сокровенне

Від поцілунків трепетних, звабливих
Щоранку прокидатися мені
Так хочеться, хай станеться це диво,
Дарує доля нам щасливі дні.
 
Від мого погляду, як від вогню згораєш,
В твоїх очах бездонних я тону,
Удвох полетимо ми аж до раю,
Наших сердець торкаючи струну,
 
Яка розповіда про сокровенне,
Про найпалкіші щирі почуття.
Бо я для тебе - все, а ти для мене,
Нехай триває так усе життя.
 
2014 р.