Анама

Дүниеге осы керемет әкелген,
Кішкентайымда әбден мәпелеген,
Жақсыны үйретіп, тәрбиелеген,
Дұрысқа бағыттап, ақыл-ой берген,
Анама білдіремін мың да бір мен алғыс,
Сіз барда болмаймын ешқашан мен жалғыз.