Осінь життєва вродила піснями

Десь за поворотом день за днем зникає,
Мов туман ранковий тихо розтає.
Де літа поділись молоді, не знаю,
Вже й моя життєва осінь настає.
 
Устеляє землю килимом багряним,
Ароматом яблук повняться сади.
І вродила щедро віршами й піснями,
Копіткої праці є рясні плоди.
 
Хтось читати буде, а хтось заспіває
Поетичну сповідь, що від серця йшла.
Якщо добрим словом і мене згадає,
Значить недаремно в світі я жила.
 
2017 р.