осень (тадж)

осень (тадж)
Субхи фируз овард .... паем
К-аз тирамох ... надоред гилае
Пас ,чаро ногах парешон шуд хазон ,
Аз паеме,ки Шумо фиристодаед?
 
Чун ширинсухан буд он паем -
Хонда дил , мехри бахоронро чашид !
Ин шамоли сард хам ногахон,
Чун насими навбахорон вазид..
 
Оханги сард дошт... тирамох
Чун дили ман ,ин замон , шуд мехрубон
Карда шарм аз сардиаш каме ,
Зери пойро тоза кард пас аз хазон....
 
Махфират Шукухи
13,08
10,10,2018