ЛЕТИ , МОЯ ДУША…

ЛЕТИ , МОЯ ДУША…
ЛЕТИ , МОЯ ДУША…(Есения Есенина)
 
Ти мрій, лети, Душа моя крилата,
У чисте небо,в світлу далечінь!
Не дай журбі-біді мене зламати.
Якщо стомилась-сядь перепочинь…
 
Лети ,Душа,хай сповняться чекання,
Прийде натхнення та кохання час!
Нехай здійсняться всі мої бажання
І щоб вогонь в моїй душі не згас!
 
Ти мрій, лети у небеса до Бога,
Мені здоров`я й долі попроси!
Стелиться легко хай життя дорога,
На крилах квітку щастя принеси!
 
Лети, Душа, лети не зупиняйся!
Мені важливий твій стрімкий політ!
Ніколи і ні в чому не здавайся,
Живи, Душа, багато довгих літ!
 
Душа, Душа, разОм ми в цілім світі,
Ще буде в нас щаслива кожна мить!
Лише із Богом, лиш у його світлі
Я зможу дихать, і творить, і Жить!
 
20.10.2018р.