Мантра про Батюшку,

Мантра про Батюшку,
Іль Трутням шось ты докажыш
 
Хрістос і Крішна летят в облаках.
Кто ж із Ніх Правіт…
І дэ это как понять
Якуюсь шэ j манТру.
 
Тяжко жыты ля нам.
Тежко і нудновато.
Бо вэчор настав –
А ты j шэ j ныжонатыj.
 
Божэ! Праведныj наш!
Чы Ты хоть понімаеш,
Шо пышэ во Пан
Про Тылет своіх дбаjных?
 
Я тут взев да j послав
Якусь транс-план-тацыj-ку ш
Якомуся Валеньцяj б.
А він всё ісцэляецца!
 
Паліць у гвоздь устав –
А мы іj зобачымо,
Чы врач хоть ля вас
Біль здыjмэ прам сразу.
 
Пачку порвуть в7 вам
Якыjісь собакы влад –
Выжывыш? Ну, бы Васічка
Гындэ во із Опадыщэj.
 
...да, про шо то вжэ я.
Ах, да. Во – это надо жэ
Ты звоночком каль падл –
А шыль вас ф шызарнію.
 
Бо кака ж сёні дата-то.
Га, чытырнацатэ!
Вот на стікы частк
Хрыста і рвала дрань.
 
І того во, гух, Батюшку!..
А він отомщае ж Бычкам.
Чы молыця но і сміраеца?
Эх, шоб вытэ так вмывалы псів!..
 
Ля вас пышу я сіjчас.
Вас всіх оплакую.
Бо ходять? лазять но Жабк,
Ек вітёр но в ямочцы.
 
Да і... Батько тут Мняв
Екось пудбадруе щ.
Бо встаныш быз Ангела.
 
... да, j вот шэ товарышы,
Шо поважають Васьк