Урок Хімії

Не зрозумілі мені елементи в таблиці
На уроці хімії
Я бачу серед них тільки дурниці 
Це все не складається в моєму розумі

Багато вчених її вивчали
Але мені всеодно 
Вони мабуть не помічали
Зірки на небі,в морі коралли

На вулиці бігають кішки
А я на уроці нудьгую
Мене викликали до дошки
А я нічого не знаю

Для меня важка ця наука
Не розумію я в ній нічого
Вона для мене одним словом мука
Я лиш знаю,що аборигени з"їли Кука