Біла хризантема

Красується аж до морозів
Білої хризантеми цвіт,
Їй не страшні вітри холодні,
Щоденно дивиться на світ
 
Щиро, усміхнено та ніжно,
Відкрита всім її душа.
Приносить нам приємну свіжість
І радість в серці залиша.
 
2015 р.