10
Ми з тобою політаєм
Навіть якщо немає крил
Можливо до самого сонця
А потім до самих зірок
Там ніколи темряві більше не буде
Бо ми запалимо свої зірки
Потім прийде світанок
І я буду чекати щоби знову
Побачити зоряне небо і наші зірки
Коли будуть падати вони
Загадаю я бажання щоби знову
Полетіти з тобою туди де запалюють зірки