9

Смуток заповнює собою дім
І ти вже здаєшся мені по куткам
Ти ... стороння зовсім людина
Все частіше снишся мені по ночам
Я без тебе жити не можу
Себе смутком вбиваю
Лише нова зустріч з тобою
Подарить радість як завжди