повторение (тадж)

повторение  (тадж)
Дар бахорон бишкуфад садхазорон баргу гул
Рангу буе дигаре дорад хар як шохи гул..
Садхазорон навиштам бар Шумо ман шеъри худ..
Хар якеро ман бирехтам.. садхазорон мехри худ
 
Садхазорон ашк рехтам... лек дидор пайдо нашуд !
Садхазорон рашк кардам... лек нигохе хам нашуд !
Чун бирезад харфи ман чун садхазорон.... хазон
Хазонро оташ задам лек , боз навиштам рози худ
 
Садхазорон бор ......
 
 
 
Махфират Шукухи
17,39
12,10,2018