плюсы (чамъ бар чамъ-тадж.)

плюсы (чамъ бар чамъ-тадж.)
Он чи рушан аст ,чамь бар чамь мекунам
Мехру мехрубониро чамь бар чамь мекунам ..
Шабнами..руи баргро дар кафам чамь мекунам
Чангу губори гулхоро тарху ,боз тарх мекунам!
 
Обии осмонро -чамъ бар чамъ мекунам..
Хар нигохи хушро- чамъ бар чамъ мекунам...
Гар оварад як нигохи сард абри тирамох...
Онро як бар як , он замон тарх мекунам
 
Харфи ширини Шуморо- зам бар зам мекунам.
Як табассум аз шеъри ман ояд - чамъ бар чамъ мекунам
Гар барояд офтобу мох дар тирамохи ман....
Рузу шабро , бе мухобот , чамъ бар чамъ мекунам !
 
Бинам гар Шуморо дар сари рох як сахар..
Он сахарро чанд борхо чамъ бар чамъ мекунам!
Гар шавам як нафас ман мусохиб бо ШУМО...
Он нафасро хар нафас.. чамъ бар чамь мекунам..
 
Махфират Шукухи
0.03.
13.09.2018