талх (тадж)

талх  (тадж)
Харфи талх намегуям..Аз шамоли сард намегуям..
Ман хомуширо .. чун чавоби талх ..намехонам..
 
Сухан аз дил мегуям.Бо навои хуш мегуям..
Тирамохро чун бахори дил мехонам..
 
Шеъри талху шур,хеч бар дил наосояд !
Зи хар мисраи шеърам кунун ширу шакар ояд!
 
Харфи тахл намегуям,аз шамоли сард намегуям..
Зи борони гусса бар Шумо хеч гох намегуям..
 
Сухан ширин ба лаб ояд ,гар он мехрубон ...ояд
Ба ин хомуши хомуш , даме аз у садо ояд !
 
Махфират Шукухи
15,41
10,10,2018