Не потону вже я в твоїх очах...

Не  потону  вже  я  в  твоїх  очах...
Не потону вже я в твоїх очах,
Моя рука твоєї не торкнеться...
Підступний янгол в тихих небесах
Зрадливо-іронічно посміхнеться.
 
Марноту мрій пробачивши своїх,
Повірю я, підбивши шансів сальдо:
Я - міфотвориця, а ти... а ти - той міф,
Забуть який достоту нереально...
 
Правічних слів не вимовить вже, ні:
Вони крижинками в очах зомліли.
А ти назавше в пам"яті мені -
Мигтінням смужки зоряного пилу...