Червінці сипле клен кругами...

Червінці  сипле  клен  кругами...
Червінці сипле клен кругами,
Журливо хиляться вільхи...
А під ногами, під ногами -
Думок осінніх ворохи.
 
Здавалося, що пишним цвітом
Назавше огорнуло нас,
Та ось спливло, скотилось літо
Укотре вже, як в перший раз.
 
Взяв паузу пташиний гамір,
В грибному запаху сади...
А під ногами, під ногами -
Віків, тисячоліть сліди.
 
І нібито, усе - як треба,
Та в душу тягне холодком
Від порцелянового неба,
Що смутком впало в озерко.
 
Туман остиглий над лугами
Журбить сльотою: йде зима.
А під ногами, під ногами -
Земля, що зносу їй нема...