новое стихотворение(тадж)

новое  стихотворение(тадж)
Гирифтам когази нав,ки рози дил нависам
Ба шеъри тозаи худ, каме намак бианзам !
 
Дар даст калами тез,то харф когаз бибурад !
Дилро хар нидояш , хар гох садо барорад !
 
Гирифтам каме борон,зарди зи барг гирифтам
Гирифтам нури хуршед ,то шеър шур наояд ....
 
Гирифтам аз абр- садои гирьяхояш
Аз боди тирамохи ,тасаллояш гирифтам
 
Шеъри оташгирифта, то охир насузад
Бо охи тирамохи онро пешкаш намудам...
 
Махфират Шукухи
9,48
10,10,2018