На басэдлі грала

На басэдлі грала
Да моя нарава j
 
А ек ты ны прыjдыш
Да до мэjі тэщы,
Шо ж товді я вдію.
Ныц ны понімэjшэн.
 
Коля колэ дровка.
А я ныц ны вмію зь.
Господі міj рідныj!
Даj ля мні сокіру ш.
 
От вона j сказала:
Так! Я ненавіджу
Гэтого нахала!
Іш, он памагал мне!
 
І на тым спасібо.
Есця ж пак нарава
Навытькы j ув Кіскы,
Ну, шо косэ сіно.
 
Був у нас хтось 7ка.
Да така щаслыва, що і обнымы Васьк.
Э!.. да ныц ны вышло.
 
Варать хваjно з jісты
Навытькы j мініс3.
А ты хоч коб Кізка
Ны j гваздёв ды в блінчыц?
 
Ну, ды j ны бурчіла
Одномаш машынка
Заводна та 3jка.
Словка ны змовчыть твар.
 
Опшым, рыхтык матка,
Шо мынэ пырла скрізь:
Нет! Не дам жыніцца!
Нет! Ты ны музыка, шоб шэ жыты в тіткы.
Ну, да j вчыцца скрыпцы.
 
...шо ты мні колышыш!?
Іш, нашла мні дідка!..
Маты ш швыдка зміjка