Костя Светцы сказав, шо він тожэ ш казак.
І дывы на на прам ш плагіат.
А сатіры і жанра ж ныма
ОтоДвіНув мечты і удрав от затеj,
Я узял да і сбросіл стіхі,
Шо ля мне діхтовав ш некіj хы3j болван,
А ны я шося вчув от Ахмат ш.
Дві наравы булы чуты мні по высні,
Ек я зном тут і зном вжарыв пальц.
І товді я j рышыв: так, я знаю сціхы
ІС Тетраді ля Песнь Кабзара.
Гондэ во мні спыклы някы падлы мглынців.
Шоб но я іх узев да і вжрамш.
Ах, навошта Ахматава крадэ у срак,
Ты дывы но, волшэбныя пяльц!
Я сматрю із акон (із окна НЕ! Бо слон),
Ек шурують солдаты по Светц.
От шо робыть шпана, колы колэ но дровць,
А ны ходыть кудыся вышэj.
Хоцесь лі заменіць вот от этта дабро?
Бо воно шося на – і пуд бровк.
А ты ш бачыш, ага, шо то там за стіхо j,
Колы буфер обмана взошов.
От такы во в баках сатанінскыjі дні.
Ты но дэся заjды закусіць,
Как тібя у жывіт влупыть гад в магазінь.
Бо ты сЕв ш мэду бочку в жыда.
Будь ж внімателен, Ёг, хоть ты і гонды во
J так на дыво шэ шус3j, бы Кіт.
І мышэj ловыш влад. Да вдруг оп – і попавсь
В Бугая чы j Коровы в гамнішк.
...шалуны ж мы, бы во гэта ляльк