Я тута шося бы делаю?
Чы но од вас жду гостыньць?
Где б ты ні был, что б ні делал,
Еслі в тебе нет любві,
Ты напрасно рвэш нервы
Ны но собі, а і в7.
Ібо шо толку од змеj тых,
Шо но клянуть всіх жывых,
Еслі но скачэ давленьне
J сэрдынько еле скрыпыть.
Ек ш нагучытысь любыты.
Ну, ек хоть робыть Васыль.
Встаньтэ. Вдохнітэ. J грудыну
Нежно открыjтэ Саі.
Знаjтэ, у вас есця щесце:
Всіх одарыты за штых.
Ласково, нежнынько, 7ечком
Но проростаjтэ, пташкы.
Еслі ж ны знаеш ты света,
Шо е і в твэjі башці,
Значыця, даром я здеся
Вершы пышу і пысні.
Робыця всё оно рвеньнем –
Богу вгодыты наjліпш.
А ны собі но больш дзенег
Ілі щэ j ласкы од жінк.
Я ны скотына нарэшты,
Шоб но вампірыты дыч.
Jіжтэ шо хочтэ. Но чес свіj
Ны пожыраjтэ, бы тьмыщ.
...ну, вот якэе здарэнне:
Я бы вжэ j в гэтыj сымjі.
Бо рады мні лаборі