Мені назустріч над вечірнім морем ...

Мені  назустріч  над  вечірнім  морем ...
Мені назустріч над вечірнім морем
полинув вітер, пристрасний і хижий.
Під ноги хвиля стелеться в покорі,
і біла піна берег ніжно лиже.
 
Прослав на хвилях місяць білу смугу -
то шлях для всіх, кому у серці тісно.
А я топлю в морськім припливі тугу,
й зникає журно в шумі його пісня...
 
ЗнакИ людей на пісковОму пляжі
змивають вічнії невтомні води -
Під ранок клИнопис слідів розкаже
про мев морських вечірні хороводи.
 
Стоїть на обрії, мов привид, човен:
рибалки, певно, закладають сіті...
Цілунок, що жаги й відваги повен,
несе мені морський коханець - вітер.