"В Самарканді говорив мені узбек"

/ из стихов Евгения Евтушенко/
 
В Самарканді говорив мені узбек:
 
"Люди женскіє - хороший чєловєк."
 
 
 
"Люди женскіє" прекрасні та святі
 
Написали все написане в житті.
 
 
 
Що любові шепотіли трунку дні,
 
"Люді женскіє" дали., авжеж, й мені...
 
 
 
Збуджують до страти, (... чорт мине)..,
 
Довгоногі авторки мене.